torsdag 18. oktober 2018

Oppussing av Loppefunn

Jenta i huset trengte ny pult på rommet sitt, og hun ville gjerne ha ett skatthold, som kunne romme både lekser og litt jentepynt.
Så Far og datter dro på Loppemarked, og der fikk vi kjøpt det perfekte skattholdet til frøkna for 20 kr. Far syns det var veldig rimelig, og ville gjerne støtte nærmiljøet litt ekstra. så vi betalte noe mer for skattholdet.

Før                                  Etter


Dette var et prosjekt, jeg og frøkna i huset utførte sammen. Vi pusset av gammel lakk. Demonterte det som kunne taes av. Hun ville selvsagt ha nye knotter på skuffene og luken. Så det bestilte vi på ebay. 10 knotter til 35 kr. Kan ikke klage på det. Så da ble det diamantknotter akkurat som hun ønsket.




Hun ble selv veldig fornøyd med resultatet, og fikk den akkurat slik hun ønsket. Kan se hvor stolt hun er når hun viser den frem til besøkende, og foreteller dem at denne har hun og pappa pusset opp helt selv.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Årer ble oppheng i yttergang

Tradisjonen tro skulle det tennes St. hansbål, og der fikk jeg øye på 2 gamle årer i tre, disse kunne jeg ikke la flammene sluke, så ...